Alt du skal vide om visum til USA

Danske statsborgere der ønsker at besøge USA i forbindelse med enten turisme eller forretningsrejse bedes at ansøge om ESTA visum. Den eneste årsag til at ansøge om et visum til USA er følgende årsager:

 • Dit ESTA er blevet afvist
 • Det du ønsker at foretage dig i USA er ikke lovligt på et ESTA

Hvis dit ESTA er blevet afvist, så kan du ansøge om enten et B1 eller B2 visum istedet. Behandlingstiden på en visum ansøgning er gennemsnitligt 7 dage fra dit visum møde. Ventetiden på at få et møde til visum på den amerikanske ambassade i København, Danmark, kan dog være varierer.

Update: På grund af COVID-19 så er ventetiden på en visum samtale på den amerikanske ambassade i København desværre meget lang. Hvis dit ESTA er blevet afvist, og du snart skal rejse, så kan det altså være svært at nå at få en tid på ambassaden.

Vi anbefaler at du ringer til ambassaden på +45 89 88 75 55 for at høre nærmere om de nuværende ventetider på en visumsamtale.

Hvor lang tid tager det at få visum til USA?

Under COVID-19 er der desværre mange eksempler på at ventetiden på et visum er ufatteligt lang. Under normale omstændigheder, i en verden uden en pandemi, så er den amerikanske ambassade faktisk utroligt effektive. Den gennemsnitlige behandlingstid på en visumansøgning er gennemsnitligt 7 dage efter at du har været til visumsamtale. Så det hele afhænger af hvor hurtigt du formår at få en aftale på den amerikanske ambassade.

Hvad koster visum til USA?

Danske statsborgere der bare skal til USA på ferie eller forretningsrejse kan ansøge om et ESTA. Du kan læse om hvad et ESTA koster herinde.

Hvis dit rejseformål i USA ikke er dækket af et ESTA visum eller hvis dit ESTA af den ene eller anden årsag er blevet afvist, så skal du ansøge om et visum til USA. Et visum til USA koster 160 USD for et ikke-immigrationsvisum eller 190 USD for et immigrationsvisum.

Hvordan søger man visum til USA?

Danske statsborgere og mange andre nationaliteter er faktisk visumfritaget ved rejse til USA. Det betyder at du kan komme ind i USA ved bare at medbringe dine rejsedokumenter ved landeovergange fra Mexico eller Canada. Du må kun besøge USA visumfrit hvis du rejser til USA som turist eller forretningsrejsende. Altså hvis du ikke har intentioner om immigration til USA.

Hvis du flyver til USA, så skal du som dansk statsborger ansøge om et ESTA. Hvis du af den ene eller anden årsag har fået afvist dit ESTA, eller hvis du skal ansøge om et immigrationsvisum til USA, så kan du læse mere om ansøgningsprocessen i denne artikel.

Hvornår skal man søge om visum til USA?

Hvis du kvalificerer dig til et ESTA visum, så skal du søge senest 72 timer før afrejse. Et ESTA bliver for de fleste rejsende godkendt samme dag som de ansøger, dog kan der for andre gå helt op til 72 timer. Det er derfor vigtigt at ansøge 3-4 dage før afrejse.

Hvis du ikke kvalificerer dig til et ESTA visum, så skal du ansøge i meget bedre tid, da du først skal til samtale på den amerikanske ambassade, og herefter er behandlingstiden på dit visum gennemsnitligt 7 dage. Derudover skal du også vente på at modtage dit pas med posten, som kan tage endnu en uge. I forbindelse med ansøgning om et regulært visum på den amerikanske ambassade er det der tager længst tid at få en visumsamtale i nærmeste fremtid.

Hvor hurtigt kan man få et visum til USA?

I teorien kan du få dit svar på dit ESTA indenfor en halv time. Før i tiden fik man sit svar på sin ESTA med det samme, og for nogle kunne der gå op til 72 timer. Nu får man gennemsnitligt sit svar indenfor 20-30 minutter, dog kan der gå op til 72 timer. Det er derfor vigtigt at man søger i god tid før afrejse.

Hvis du ikke kvalificerer dig til et ESTA, eller hvis dit ESTA af den ene eller anden årsag er blevet afvist, så skal du ansøge om et visum. Du ansøger om et visum på følgende måde:

 1. Betale visumgebyr
 2. Booke tid på ambassaden i København
 3. Afvente gennemsnitligt 7 dage som er behandlingstiden
 4. Afvente at du modtager dit pas med posten. Dette kan tage et par hverdage.

I forhold til ovenstående kan det altså bemærkes at det hele afhænger af hvornår du formår at få en visumsamtale på ambassaden. I en verden uden pandemi ville det sikkert tage 3-4 uger at få et visum, men på grund af pandemien kan det sagtens være at du skal vente flere måneder på en visum samtale.

Hvilke papirer skal man have med til USA når man har visum?

Hvis du rejser til USA på en ESTA, så skal du ikke have nogle papirer med udover dit pas. Derudover anbefales det at du har din hotel eller airbnb reservation med. Dette kan du vise på din mobiltelefon, eller du kan printe dem ud. I sjældne tilfælde bliver du også bedt om at fremvise at du har nok midler på din bankkonto til at finansierer dit ophold, og du kan også blive bedt om at fremvise din returbillet ud af USA.

Det kan anbefales at printe følgende dokumenter ud, da du ikke nødvendigvis har data eller WiFi i lufthavnen ved ankomst i USA:

 • En kopi af for eksempel din hotel eller airbnb reservation. Hvis du bor hos familie eller venner, så kan det være en invitation underskrevet af dem, som du printer ud.
 • En kopi af din returbillet ud af USA, som er med til at bevise at du ikke har tænkt dig at forblive i USA.
 • En kopi af din bankudskrift som viser at du har nok penge til at finansiere dit ophold i USA. Det kan for eksempel også være kontanter.

Hvis du ikke flyver til USA på et ESTA, så skal du selvfølgelig fremvise relevante visum dokumenter du har fået fra ambassaden i København.

I teorien behøver du ikke printe ovenstående dokumenter ud. Du kan også bare fremvise billeder fra din mobiltelefon. Det problematiske kan være hvis din mobiltelefon er løbet tør for strøm, eller hvis dokumenterne er på din mail, og du ikke har data i lufthavnen, så kan det være svært at fremvise, hvis man ikke har printet dokumenterne ud fysisk.

Hvilket visum skal jeg bruge hvis jeg ønsker at rejse til USA?

Danske statsborgere kan opholde sig visumfrit i USA i maksimalt 90 dage ad gangen. Før afgang med fly skal du have et godkendt ESTA visum. ESTA er som udgangspunkt tilgængeligt for alle danske statsborgere, dog skal du søge om et regulært visum igennem den amerikanske ambassade hvis:

 • Din ESTA ansøgning er blevet afvist (Du kan ikke få en begrundelse for dette)
 • Du har tidligere opholdt dig i USA længere end tilladt, du er tidligere blevet nægtet visum, du er tidligere straffet eller du lider af visse sygdomme.
 • Du har været i Nordkorea, Iran, Irak, Sudan, Syrien, Libyen, Somalia eller Yemen efter d. 1 marts 2011. Hvis det har været i forbindelse med tjentligt øjemed, fx hvis du har været udsendt med det danske militær, så kan du stadig ansøge om ESTA.

Hvis du lider af disse sygdomme, så kan du ikke få et ESTA

Du kan ikke komme ind i USA hvis du lider af følgende sygdomme:

 • Chancroid
 • Gonoré
 • Granuloma inguinale
 • Spedalskhed, smitsom
 • Lymphogranuloma venereum
 • Syfilis (infektiøst stadium)
 • Tuberkulose (aktiv)

Hvis du er blevet helbredt, eller du ikke længere et i et smitsomt stadie, så kan du godt ansøge om et ESTA, dog skal du medbringe lægeattest der dokumenterer dette.

Hvis du er tidligere straffet

Hvis du er tidligere straffet, så anbefales det ikke at du ansøger om et ESTA, da du i de fleste tilfælde vil blive afvist. Selv hvis dommen er længere end 10 år tilbage i tiden, så er du stadig tidligere straffet, og du kan derfor ikke ansøge om et ESTA.

Selv hvis du er blevet anholdt, uden at være blevet dømt, kan du opleve at blive afvist i din ESTA ansøgning.

Hvis du har overtrådt færdselsloven, så kan du godt rejse på et ESTA, hvis det ikke har resulteret i en anholdelse eller dom.

Mit ESTA er blevet afvist eller jeg kan ikke ansøge om et ESTA

Hvis dit ESTA er blevet afvist, eller hvis du ikke kan ansøge om et ESTA, så skal du ansøge om et regulært turist visum igennem den amerikanske ambassade.

Som dansk statsborgere anbefales det at du ansøger om et ‘ikke-immigrantvisum’ igennem den amerikanske ambassade i København. Du kan bruge dette visum som turist, forretningsrejse, studerende eller som specialist der ønsker at opholde sig i USA i en bestemt tidsperiode.

I forbindelse med ansøgningen af dette visum skal du til møde på ambassaden i USA i København, hvor du skal bevise at du har en stærk tilknytning til Danmark, og at du agter at forlade USA igen efter dit midlertidige ophold.

Som turist eller forretningsrejsende der af den ene eller anden årsag ikke kan få et ESTA, skal ansøge om et B-1/B-2-besøgsvisum.

Hvilke typer visum kan jeg ansøge om

Det er vigtigt at du ansøger om det korrekte visum i forbindelse med dit ophold i USA. Der er følgende visum til USA:

 • Forretnings- og turistvisum
 • Arbejdsvisum
 • Studievisum
 • Udvekslingsbesøgsvisum
 • Transit-/skibsbesætningsvisum
 • Visum til religiøse professioner
 • Visum til tjenestestab
 • Journalist- og medievisum
 • Visum til traktathandlere og traktatinvestorer

Visum til USA i forbindelse med frivilligt arbejde

Der er meget modsigende informationer i forhold til at om du må bruge et ESTA til frivilligt arbejde.  I de fleste tilfælde kan du ikke bruge et ESTA, da ESTA kun må bruges til de følgende aktiviteter:

I de fleste tilfælde skal du bruge et B-1 visum til forretningsrejsende. Dette kan du ansøge om på den amerikanske ambassade. Det første du skal gøre er at bestille en tid til en visumsamtale. Så skal du betale et visumgebyr. Til samtalen skal du medbringe din kvittering, så du kan bevise at du har betalt for dit visumgebyr.

Her på siden anbefaler vi at man ansøger om et B-1 visum til forretningsrejsende hvis man ønsker at udfører frivilligt arbejde i USA.

Generelt bør man altid forhøre sig på den amerikanske ambassade.

Hvor hurtigt kan jeg få et B-1 visum til frivilligt arbejde

Det hele afhænger af ventetiden på at få en visumsamtale. I nogle tilfælde kan du få en samtale til visum indenfor et par dage, og andre gange har ambassaden så travlt at du skal vente på din visum samtale.

Ligeså snart at du har været til samtale på ambassaden, så går der gennemsnitligt 1 uge, før at visumbehandlingen er færdiggjort.

Dit pas med visum sendes med posten til den adresse du har angivet.

Sådan ansøger du om dit B-1 visum til USA

Det første du skal gøre er at udfylde din egen DS-160 visumansøgningsblanket. Den skal sendes ind til ambassaden før din visumsamtale. I forbindelse med udfyldelsen af blanketten skal du også vælge en ambassade. Dette skal være den same ambassade som du tager til samtale på. Læs mere om processen her:

 1. Udfyld en DS-160 blanket elektronisk
  1. I ansøgningsblankteten skal du vælge en ambassade. Hvis du ønsker at komme til samtale i København, så skal du altså her vælge den amerikanske ambassade i København.
  2. Ansøgningen udfyldes på engelsk med engelsksprogede tegn, undtaget når du bliver bedt om at udfylde dit navn med eget alfabet
  3. Du skal uploade et vellignende foto af dig selv, som er taget indenfor 6 måneder. Du kan læse mere om krav til fotografiet her.
  4. Hvis du ikke udfylder din ansøgning indenfor 20 minuter vil sessionen time ud, og du skal starte forfra. Hvis du gemmer dit ansøgnings id, så kan du hente ansøgningen igen og fortsætte.
  5. Efter du har fuldendt din ansøgning vil du blive omstillet til en bekræftelsesside. Denne side har en alfanumerisk stregkode. Du bedes udskrive denne side, da du skal medbringe den til ambassaden eller konsulatet.
  6. Når du har udskrevet bekræftelsessiden(den side med stregkoden), så skal du klikke “Tilbage” i din browser, og herefter e-maile en kopi af din DS-160 til dig selv.

2. Du skal nu betale for din visumsamtale.

3. Med de samme oplysninger du brugte til at logge ind for at betale for din visumsamtale, så skal du nu logge ind for at booke dit interview.

Disse ESTA visum regler bør du kende

ESTA systemet håndterer hvert år mange millioner rejsende, og reglerne bliver løbende ændret for at håndtere nye trusler og probelemer. Her kan du læse om hvordan reglerne med tiden har ændret sig.

Nye ESTA regler

Krav om biometriske pas (e-pas)

Pr. 2016 er det nu påkrævet at have et såkaldt biometrisk pas – pas med en indbygget chip med den rejsendes information i elektronisk format, fingeraftryk og portræt – for at kunne ansøge om ESTA. Alle danske pas udstedt siden 2012 er af denne type, men andre lande har deres egen tidslinje for udstedelse af denne type pas.

Indrejseforbud hvis du siden 2011 har besøgt en række mellemøstlige lande

I 2016 blev der også tilføjet et kvalifikationsspørgsmål til ansøgningsformularen:

Har du siden 2011 besøgt et af følgende lande, eller har du nogensinde været statsborger i et af følgende lande: Iran, Irak, Libyen, Nordkorea, Somalia, Sudan, Syrien eller Yemen.

Du kan muligvis få dispensation fra denne regel, hvis du har rejst dertil i en tjenstlig sammenhæng, for eksempel hvis din rejse var en del af en diplomatisk eller militær mission. Du vil dog formentlig blive bedt om at kunne dokumentere dette ved indrejse. For et mere konkret svar med udgangspunkt i netop dine omstændigheder, anbefaler vi at du kontakter den amerikanske ambassade.

Har Donald Trump ændret på ESTA systemet?

Donald Trump indførte i 2020 et indrejseforbud for alle rejsende der indenfor de sidste 14 dage har opholdt sig i en række områder, herunder Schengenområdet, Kina, Iran, Irland, Sydafrika og Brasilien. Denne regel gælder dog kun hvis du fysisk har opholdt dig der. Så en dansk statsborger må altså gerne rejse til USA hvis vedkommende, for eksempel, har opholdt sig de to foregående uger i Mexico.

Det er fortsat uklart hvornår reglerne ændres igen

Der er endnu ikke kommet nogen udmeldinger om hvornår USA vil ophæve eller justere indrejseforbuddet. Det er derfor ikke muligt at sige hvornår det igen er muligt at rejse direkte til USA fra Danmark af. Vi anbefaler at du følger den amerikanske regering eller ambassade for at få de nyeste opdateringer.

ESTA bliver ikke længere godkendt øjeblikkeligt

Før i tiden kunne man ansøge om sit ESTA visum i lufthavnen eller på vej i taxaen til lufthavnen. Nu har USA ændret systemet, og de anbefaler at man ansøger i god tid. De lover nemlig ikke længere et øjeblikkeligt svar på din ansøgning. Det har myndighederne ikke gjort siden 2018, hvor de udsendt en pressemeddelse om dette.

Hvad er ventetiden på et visum til USA?

Forretningsrejsende eller turister der skal til USA kan ansøge om et ESTA. Ventetiden på et ESTA er gennemsnitligt 25 minuter. Der kan dog i særtilfælde gå op til 72 timer. Hvis dit ESTA bliver afvist, eller hvis din rejse til USA ikke har noget med forretningsrejse eller turisme at gøre, så skal du ansøge om et regulært visum på den amerikanske ambassade i København.

Behandlingstiden for et visum til USA er oplyst til at være 1 uge, dog kan der i særlige tilfælde gå længere tid.

Ventetiden på visum til USA

Under Covid-19 epidemien bliver der ikke udstedt turistvisum til USA. Og i skrivende stund er ventetiden på student/exchange visa cirka 3 måneder.

Den amerikanske ambassade i København gør meget ud af at effektiviserer visumbehandlingerne, og sørger for at formindske ventetiden mest muligt. Det tager normalt gennemsnitligt 1 uge at behandle en visumansøgning.

Hvordan modtager jeg mit pas igen

Til din visumsamtale skal du med bringe en konvolut adresseret til dig selv. Denne konvolut skal have forudbetalt porto. Hvis din adresse er i Danmark, så skal du sætte porto eller frimærker for 99 DKK på konvolutten. Hvis den skal sendes til en adresse i enten Grønland, Færøerne eller Sverige, så skal du sætte 132 DKK i frimærker eller porto.

Hvem skal ansøge om et visum

Det er kun rejsende som ikke opfylder kravet eller som ikke kvalificerer sig til Visa Waiver-programmet, eller som skal studere, arbejde eller deltage i et udvekslingsprogram, som skal ansøge om et ikke-immigrantvisum.

Hvordan booker jeg en tid til et interview

Du booker et interview her

Hvordan booker jeg et hasteinterview på den amerikanske ambassade

Hvis du skal rejse til USA med kort varsel, så kan du i særtilfælde booke et hasteinterview på den amerikanske ambassade.

Du kvalificerer dig til et hasteinterview hvis du for eksempel skal modtage akut lægebehandling i USA, dødsfald i familien, studerende (F- eller M-visa) eller deltagere i et udvekslingsprogram (J-visa) der skal registerer sig på en amerikansk uddannelsesinstitution inden en bestemt dato.

Du kvalificerer dig ikke hvis du skal deltage i et bryllup, en dimmisionsceremoni, hjælpe gravide pårørende, deltage i en konference, eller pga. et afbdusrejsetilbud

Der er flere årsager der kan eller ikke kan kvalificerer dig til et hasteinterview, og vi anbefaler du læser mere om det her:

https://www.ustraveldocs.com/dk_dk/dk-niv-expeditedappointment.asp

Hvordan ansøger om jeg om et turistvisum til USA fra Danmark?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA under Visa-Waver programmet. Det betyder at du ikke behøver at ansøge om et turistvisum til USA, hvis du kvalificerer dig til et ESTA. Et ESTA tager cirka 20 minutter at ansøge om online, og du får svar på din ansøgning efter cirka 25 minutter.

Hvor længe må jeg opholde mig i USA på et ESTA

Danskere som kvalificerer sig til ESTA, og har et godkendt ESTA, må opholde sig i USA i op til 90 dage ad gangen. Et ESTA er gyldigt i op til 2 år, eller til når dit pas udløber. Du kan i teorien flyve ud af USA efter 90 dage, og kort efter returnerer og opholde dig i 90 dage yderligere. Dog skal du være opmærksom på at grænsevagterne med stor sandsynlighed vil undre sig, og spørge dig yderligere indtil hvordan du har råd til det. Du må nemlig ikke påtage dig arbejde imens du er i USA på et ESTA.

Danskere er visumfritaget, og kan besøge USA uden et visum. Dog skal danskere have et godkendt og gyldigt ESTA for at rejse til USA. Et ESTA er forkortelsen for ‘Electronic System Travel Authorizaton’. Altså en elektronisk rejsetilladelse. Du får ikke lov til at gå ombord på dit fly til USA, hvis du ikke har et godkendt ESTA.

Hvem kvalificerer sig til et ESTA

Som udgangspunkt kan alle danske statsborgere ansøge om et ESTA, som gennemsnitligt bliver udstedt efter cirka 25 minutter.

Et ESTA kan du bruge i forbindelse med turisme eller forretningsrejse i USA. Hvis du rejser i forbindelse med en forretningsrejse, så er det vigtigt, at du er klar over at du ikke må arbejde i USA.

Du kvalificerer dig ikke til et ESTA hvis du for eksempel ikke kan svarer ‘Nej’ til alle ‘Eligibility Questions’. Der er dog nogle undtagelser.

Mit ESTA er blevet afvist hvad skal jeg gøre

Hvis dit ESTA er blevet afvist, så skal du ansøge om et visum på den amerikanske ambassade. Du kan læse mere om hvordan man ansøger om et visum herinde.

Selvom at langt de fleste visumansøgninger bliver godkendt, så bliver et fåtal af ansøgninger dog afvist. Her kan du se hvorfor ens ansøgning kan blive afvist, og hvordan en afvisning påvirker ansøgeren.

Afvist visum til USA

Af hvilke årsager kan min ansøgning blive afvist?

Der er en lang række årsager til at ens ansøgning kan blive afvist. Du kan finde en udførlig liste med samtlige kriterier her (bemærk at listen kun er tilgængeligt på engelsk). Herunder kan du se nogen eksempler på hvorfor ansøgninger bliver afvist.

Hyppige årsager til at ansøgninger bliver afvist:

 • Ansøgeren gennemførte ikke ansøgningen fuldstændigt, eller inkluderede ikke alt den udbedte dokumentation.
 • Ansøgeren kunne ikke substantiere at vedkommende ikke har en intention om at immigrere til USA.
 • Ansøgeren er dømt for en forbrydelse der involverer moralsk fordærv.
 • Ansøgeren er dømt for en forbrydelse vedrørende stoffer.
 • Ansøgeren har to eller flere kriminelle domme med en kombineret straf på 5 år eller derover.
 • Ansøgeren kunne ikke præsentere den udbedte støtteerklæring.
 • Ansøgeren misrepræsenterede væsentlige fakta eller snød for at få et visum.
 • Ansøgeren overskred tidligere den givne opholdsperiode i USA.

Der er dermed en lang række grunde til at ens visum kan blive afvist. Men så længe du udfylder din ansøgning omhyggeligt og sandfærdigt, og så længe du ikke har en kriminel baggrund, så burde du formentlig ikke få problemer med at få godkendt din ansøgning.

Hvad sker der hvis min ansøgning bliver afvist?

Hvis din ansøgning bliver afvist kan du ikke få refunderet behandlingsgebyret for din ansøgning. Hvis din ansøgning blev afvist pga. en ufærdig ansøgning eller manglende dokumentation, har du et år til at indsende den manglende information og/eller dokumentation. Ellers skal du ansøge på ny. Hvis du er blevet afvist af andre årsager, skal du uanset hvad ansøge og betale på ny. Hvis du blev afvist grundet sektion 214(b), skal du kunne demonstrere at dine omstændigheder har ændret sig siden din oprindelige ansøgning.

Kan jeg få dispensation?

Såfremt du ellers er berettiget til et visum, så kan du i visse tilfælde få en dispensation, således at du er fritaget for den regel der ville gøre dig uberettiget. Dispensation gives på skønsmæssigt af de konsulære medarbejdere, og du vil blive informeret af dem om hvorvidt du potentielt er berettiget til dispensation.

Hvordan ansøger om jeg om et turistvisum til USA fra Danmark?

Danske statsborgere kan rejse visumfrit til USA under Visa-Waver programmet. Det betyder at du ikke behøver at ansøge om et turistvisum til USA, hvis du kvalificerer dig til et ESTA. Et ESTA tager cirka 20 minutter at ansøge om online, og du får svar på din ansøgning efter cirka 25 minutter. 

Hvor længe må jeg opholde mig i USA på et ESTA

Danskere som kvalificerer sig til ESTA, og har et godkendt ESTA, må opholde sig i USA i op til 90 dage ad gangen. Et ESTA er gyldigt i op til 2 år, eller til når dit pas udløber. Du kan i teorien flyve ud af USA efter 90 dage, og kort efter returnerer og opholde dig i 90 dage yderligere. Dog skal du være opmærksom på at grænsevagterne med stor sandsynlighed vil undre sig, og spørge dig yderligere indtil hvordan du har råd til det. Du må nemlig ikke påtage dig arbejde imens du er i USA på et ESTA.

Danskere er visumfritaget, og kan besøge USA uden et visum. Dog skal danskere have et godkendt og gyldigt ESTA for at rejse til USA. Et ESTA er forkortelsen for ‘Electronic System Travel Authorizaton’. Altså en elektronisk rejsetilladelse. Du får ikke lov til at gå ombord på dit fly til USA, hvis du ikke har et godkendt ESTA.

Hvem kvalificerer sig til et ESTA

Som udgangspunkt kan alle danske statsborgere ansøge om et ESTA, som gennemsnitligt bliver udstedt efter cirka 25 minutter. 

Et ESTA kan du bruge i forbindelse med turisme eller forretningsrejse i USA. Hvis du rejser i forbindelse med en forretningsrejse, så er det vigtigt, at du er klar over at du ikke må arbejde i USA.

Du kvalificerer dig ikke til et ESTA hvis du for eksempel ikke kan svarer ‘Nej’ til alle ‘Eligibility Questions’. Der er dog nogle undtagelser.

Mit ESTA er blevet afvist hvad skal jeg gøre

Hvis dit ESTA er blevet afvist, så skal du ansøge om et visum på den amerikanske ambassade. Du kan læse mere om hvordan man ansøger om et visum herinde.