Hvad er priserne for ESTA og visa til USA?

I denne artikel kan du læse mere om priserne for både ESTA rejsegodkendelser og visa til USA. Du kan se hvad de forskellige dokumenter koster, samt hvilke udgifter priserne omfatter. Vi håber at denne artikel hjælper dig med at beslutte hvilken løsning der passer bedst til dine behov.

Hvad koster ESTA til USA?

ESTA til USA koster 14 USD i ansøgningsgebyr, hvis man ansøger direkte igennem den amerikanske regering. Dette inkluderer service- og betalingsgebyr til den Amerikanske regering.

Ansøgningsgebyret for en ESTA ansøgning på denne side er $99 per ansøger. Denne pris omfatter alle omkostninger i forbindelse med din ansøgning, herunder alle konsulære omkostninger og betalingsgebyrer. Du kan betale for din ansøgning med enten Visa/Dankort eller MasterCard.

Koster ESTA det samme hvis man blot mellemlander?

En ESTA ansøgning koster det samme uanset om USA er din endelige destination eller du blot mellemlander. Ligeledes koster ESTA det samme uanset om dit formål med rejsen er ferie, forretning eller familiebesøg. Den rejsendes alder har heller ikke nogen indvirkning på prisen.

Hvad dækker ESTA ansøgningsgebyret?

Ansøgningsgebyret på $99 dækker alle omkostninger forbundet med at ansøge om en ESTA rejsegodkendelse, herunder omkostninger for konsulære ydelser, serviceomkostninger og betalingsgebyrer. Derudover inkluderer prisen også ekspresbehandling af din ansøgning og en fuld refusion af ansøgningsgebyret i tilfælde af din ansøgning ikke godkendes.

Konsulære ydelser

Ansøgningsgebyret dækker omkostninger for følgende konsulære ydelser som den amerikanske regering udfører i forbindelse med en ESTA ansøgning:

  • Behandlingsgebyr: Dette er et gebyr der opkræves for alle ansøgere, uanset om deres ESTA ansøgning i sidste ende resulterer i en godkendelse eller afvisning.
  • Autorisationsgebyr: Dette er et gebyr som opkræves for alle godkendte ESTA registeringer.

Serviceomkostninger

Derudover dækker ansøgningsgebyret også vores serviceomkostninger i forbindelse med at behandle din ansøgning, såsom forbehandling af din ansøgning af vores visaeksperter inden den bliver videresendt til konsulær behandling. Dette er med til at sikre at der ikke er nogen fejl i din ansøgning som kunne resultere i en afvisning.

Hvor meget koster behandlingsgebyret i forbindelse med ESTA?

Du kan betale for din ansøgning med flere forskellige brugervenlige og sikre betalingsmetoder, såsom enten Visa/Dankort eller MasterCard. Ansøgningsgebyret inkluderer allerede alle betalingsgebyrer.

Ekspresbehandling 24 timer i døgnet

Ansøgningsgebyret inkluderer også ekspresbehandling 24 timer i døgnet. Det vil sige at behandlingen af din ansøgning påbegyndes så snart din betaling er modtaget. Med vores ekspresbehandling kan du i bedste fald få svar på din ansøgning allerede samme dag som du indsender den. Dette forudsætter dog at der ikke er nogen fejl i din ansøgning, eller at din ansøgning af andre årsager kræver ekstra behandlingstid. Vi anbefaler derfor stadigvæk at du ansøger mindst en uge inden din afgang til USA for at være på den sikre side.

Fuld refusion hvis din ansøgning bliver afvist

Udover vores ekspresbehandling inkluderer vi også vores refusionsgaranti i vores ansøgningsgebyr. Det vil sige at i tilfælde af at din ansøgning ikke bliver godkendt, så refunderer vi det fuld ansøgningsgebyr, inklusiv alle omkostninger for konsulære ydelser, betalingsgebyrer, osv. Bemærk at ansøgningsgebyret opkræves i amerikanske dollars, og hvorfor alle refusioner også udbetales i dollars. Derfor kan evt. forskelle i valutakursen fra dag til dag resultere i at refusionsbeløbet i kroner varierer en smule fra den oprindelige beløbsstørrelse i kroner.

Et gebyr for alle vores serviceydelser

Vores ansøgningsgebyr inkluderer altså alle omkostninger for konsulære ydelser, betalingsgebyrer samt alle vores serviceydelser, herunder ekspresbehandling af din ansøgning 24 timer i døgnet og fuld refusion i tilfælde af en afvist ansøgning.

Hvad koster ESTA for rejsende fra Danmark (pris i danske kroner)?

Når man som dansk rejsende ansøger om ESTA, kan det være svært at vide nøjagtigt hvor meget det koster at ansøge. Dette skyldes at ansøgningsgebyret opkræves i amerikanske dollar. Dermed varierer den nøjagtige pris i danske kroner fra dag til dag pga. udsving i valutakursen.

ESTA koster 14 USD ved ansøgning direkte igennem den amerikansk regering.

Prisen over de seneste fem år

Når du ansøger om ESTA igennem ansøgningsformularen på denne side, så koster en ansøgning 89 amerikanske dollar. Årsagen er at vi tager et gebyr på 75 USD for at lave en gennemgribende gennemgang af din ansøgning, og indsende den på dine vegne. Lige nu er prisen i danske kroner dermed omkring 555 kroner. Over de seneste fem har prisen ligget mellem 535 og 625 kroner.

Prisen afhænger i høj grad af valutakursen

Prisen i danske kroner kan dermed variere en del fra år til år og sågar fra måned til måned pga. ændringer i valutakursen. Af denne grund har en ESTA ansøgning ikke nogen fast pris i danske kroner, da valutakursen ændrer sig for ofte.

Hvad indgår i prisen?

Denne pris inkluderer en række forskellige gebyrer og services:

  • Konsulære ydelser – for hver godkendt ESTA ansøgning opkræver den amerikanske regering to gebyrer – et behandlingsgebyr or et autorisationsgebyr.
  • Serviceydelser – prisen inkluderer også vores grundige gennemgang og indsendelse af din ansøgning, således at du sikrer dig at din ansøgning er korrekt udfyldt.
  • Refusionsgaranti – hvis din ansøgning imod forventning bliver afvist, er du sikret en fuld refusion af dit ansøgningsgebyr når du ansøger på denne side.
  • Betalingsgebyrer – prisen er også inklusiv alle betalingsgebyrer.

Tjek valutakursen inden du ansøger

Pga. de store udsving i valutakursen anbefaler vi at alle ansøgere først tjekker valutakursen. Du kan tjekke valutakursen igennem de fleste søgemaskiner. Selvom at beløbet opkræves i amerikanske dollar, så kommer beløbet til at stå i danske kroner på dit kontoudtog.

Hvad koster et visum til USA?

Et ESTA visum til USA koster 99 USD på denne side. Hvis du skal ikke opfylder kravet eller kvalificerer dig til Visa-Waiver programmet, så kan du ikke ansøge om et ESTA, og du skal stedet til samtale på den amerikanske ambassade.

Før at du kan modtage et visum til USA, så skal du lave en aftale med den amerikanske ambassade. Ansøgningsgebyret koster 160 USD. Gebyret skal betales før din samtale på ambassaden. Hvis din ansøgning bliver afvist, så kan du ikke få refunderet dit ansøgningsgebyr.

Gebyret betales i danske kroner, og ambassadens vekselkurs følger ikke den officielle dagskurs. Du kan altid se konsulatets aktuelle dagskurs på deres hjemmeside i højre side. I skrivende stund er kursen sat til 6,5, og det betyder altså at visumgebyret i skrivende stund er 1040 DKK.

Hvilket skal visum til USA skal jeg bruge?

Forretningsrejsende og turister kan nøjes med at ansøge om et ESTA. Gennemsnitligt bliver et ESTA godkendt på 25 minutter, dog kan der gå op til 72 timer. Et regulært visum har en behandlingstid på 1 uge, dog kan der i særtilfælde gå længere tid. Udover den ene uges behandlingstid, så skal du først booke en samtale på den amerikanske ambassade. Det anbefales derfor at man ansøger i ordentlig tid.

Hvordan betaler jeg for mit visum?

Hvis du er berettiget til et ESTA visum, så betaler du enten med MasterCard, VISA eller American Express direkte på hjemmesiden.

Betaler du et ansøgningsgebyr i forbindelse med en samtale på ambassaden, så overfører du danske kroner til deres konto før selve samtalen.

Til samtalen på den amerikanske ambassade skal du medbringe en kvittering, så du kan bevise at du har betalt ansøgningsgebyret.

Kan jeg få refunderet mit ansøgningsgebyr?

Nej du kan ikke få refunderet dit ansøgningsgebyr. Hvis din visum ansøgning bliver afvist, så har du altså mistet ansøgningsgebyret.

Hvorfor har jeg betalt 99 USD for mit ESTA?

Prisen du har betalt for din ESTA godkendelse, afhænger af hvilken side du har ansøgt om rejsegodkendelse igennem.

Ansøgningsgebyret hos ESTA.DK er på $99

Vores ansøgningsgebyr på $99 omfatter følgende omkostninger og gebyrer:

Konsulære ydelser

Vi betaler for følgende konsulære ydelser på vegne af ansøgeren:

  • Behandlingsgbyr: Dette er et gebyr som opkræves for hver eneste påbegyndte ESTA ansøgning.
  • Autorisationsgebyr: Dette er et gebyr som opkræves oveni behandlingsgebyret, for alle godkendte ansøgning.

Serviceomkostninger

Udover de konsulære udgifter, så inkluderer ansøgningsgebyret også vores serviceomkostninger i forbindelse med behandlingen af din ansøgning, herunder gennemgang af din ansøgning inden indsendelse til konsulær behandling, således at den er fejlfri.

Betalingsomkostninger

Deruodver inkluderer ansøgningsgebyret også alle betalingsomkostninger, såsom betalingsgebyret ved kortbetalinger.

Fordele som ansøger

Ansøgningsgebyret giver dig som ansøger en række fordele, som du ikke får når du ansøger på den engelsksprogede side:

Ekspresbehandling 24/7

På vores side bliver din ansøgning gennemgået af vores danske visaeksperter inden den bliver videresendt. Således undgåes langt de fleste rutinemæssige fejl, og din chance for at blive godkendt bliver dermed forbedret.

Kundeservice

Derudover tilbyder vi også vores kunder dansksproget hjælp med at udfylde din ansøgning fra vores visaeksperter.

Refusion i tilfælde af afvist ansøgning

Derudover er du også garanteret en fuld refusion af ansøgningsgebyret i tilfælde af at din ansøgning skulle blive afvist. Du er dermed garanteret at din ansøgning bliver godkendt, eller du får det fulde beløb tilbagebetalt.

Refusion hvis du ønsker at annulere din ansøgning

Når du ansøger herigennem har du også altid mulighed for at annulere din ansøgning, og få refunderet hele ansøgningsgebyret. Denne mulighed er altid tilgængelig, og er ikke betinget af hverken sygdom eller særlige omstændigheder. Du kan altså til hver en tid søge om refusion, hvis du ikke længere ønsker at gøre brug af din ESTA ansøgning eller ESTA godkendelse.