Hvad koster ESTA til USA?

ESTA til USA koster 14 USD i ansøgningsgebyr, hvis man ansøger direkte igennem den amerikanske regering. Dette inkluderer service- og betalingsgebyr til den Amerikanske regering.

Ansøgningsgebyret for en ESTA ansøgning på denne side er $99 per ansøger. Denne pris omfatter alle omkostninger i forbindelse med din ansøgning, herunder alle konsulære omkostninger og betalingsgebyrer. Du kan betale for din ansøgning med enten Visa/Dankort eller MasterCard.

Koster ESTA det samme hvis man blot mellemlander?

En ESTA ansøgning koster det samme uanset om USA er din endelige destination eller du blot mellemlander. Ligeledes koster ESTA det samme uanset om dit formål med rejsen er ferie, forretning eller familiebesøg. Den rejsendes alder har heller ikke nogen indvirkning på prisen.

Hvad dækker ESTA ansøgningsgebyret?

Ansøgningsgebyret på $99 dækker alle omkostninger forbundet med at ansøge om en ESTA rejsegodkendelse, herunder omkostninger for konsulære ydelser, serviceomkostninger og betalingsgebyrer. Derudover inkluderer prisen også ekspresbehandling af din ansøgning og en fuld refusion af ansøgningsgebyret i tilfælde af din ansøgning ikke godkendes.

Konsulære ydelser

Ansøgningsgebyret dækker omkostninger for følgende konsulære ydelser som den amerikanske regering udfører i forbindelse med en ESTA ansøgning:

  • Behandlingsgebyr: Dette er et gebyr der opkræves for alle ansøgere, uanset om deres ESTA ansøgning i sidste ende resulterer i en godkendelse eller afvisning.
  • Autorisationsgebyr: Dette er et gebyr som opkræves for alle godkendte ESTA registeringer.

Serviceomkostninger

Derudover dækker ansøgningsgebyret også vores serviceomkostninger i forbindelse med at behandle din ansøgning, såsom forbehandling af din ansøgning af vores visaeksperter inden den bliver videresendt til konsulær behandling. Dette er med til at sikre at der ikke er nogen fejl i din ansøgning som kunne resultere i en afvisning.

Hvor meget koster behandlingsgebyret i forbindelse med ESTA?

Du kan betale for din ansøgning med flere forskellige brugervenlige og sikre betalingsmetoder, såsom enten Visa/Dankort eller MasterCard. Ansøgningsgebyret inkluderer allerede alle betalingsgebyrer.

Ekspresbehandling 24 timer i døgnet

Ansøgningsgebyret inkluderer også ekspresbehandling 24 timer i døgnet. Det vil sige at behandlingen af din ansøgning påbegyndes så snart din betaling er modtaget. Med vores ekspresbehandling kan du i bedste fald få svar på din ansøgning allerede samme dag som du indsender den. Dette forudsætter dog at der ikke er nogen fejl i din ansøgning, eller at din ansøgning af andre årsager kræver ekstra behandlingstid. Vi anbefaler derfor stadigvæk at du ansøger mindst en uge inden din afgang til USA for at være på den sikre side.

Fuld refusion hvis din ansøgning bliver afvist

Udover vores ekspresbehandling inkluderer vi også vores refusionsgaranti i vores ansøgningsgebyr. Det vil sige at i tilfælde af at din ansøgning ikke bliver godkendt, så refunderer vi det fuld ansøgningsgebyr, inklusiv alle omkostninger for konsulære ydelser, betalingsgebyrer, osv. Bemærk at ansøgningsgebyret opkræves i amerikanske dollars, og hvorfor alle refusioner også udbetales i dollars. Derfor kan evt. forskelle i valutakursen fra dag til dag resultere i at refusionsbeløbet i kroner varierer en smule fra den oprindelige beløbsstørrelse i kroner.

Et gebyr for alle vores serviceydelser

Vores ansøgningsgebyr inkluderer altså alle omkostninger for konsulære ydelser, betalingsgebyrer samt alle vores serviceydelser, herunder ekspresbehandling af din ansøgning 24 timer i døgnet og fuld refusion i tilfælde af en afvist ansøgning.