ESTA: Bør jeg vælge gruppe eller enkelt ansøgning når jeg flyver til USA med venner eller familie?

Du kan vælge at udfylde din ESTA som enkelt eller gruppe ansøgning. Som udgangspunkt anbefaler vi at du vælger at udfylde som enkelt ansøgning. Personer der rejser til USA bør altid vælge enkelt ansøgning, da udfyldelse af ansøgningen kræver at man har adgang til pasoplysninger og private oplysninger.

Hvis du rejser med børn kan du med fordel udfylde en gruppe ansøgning. Rejser du med veninder, venner eller andre voksne relationer, så bør du vælg enkelt ansøgning.

Hvordan vælger jeg gruppe ansøgning

På forsiden af den officielle hjemmeside kan du vælge enkelt ansøgning eller gruppe ansøgning. Du vælger blot muligheden “Gruppe af ansøgning”.

Herefter kommer du til en side, hvor du skal udfylde informationer om gruppekontakten. Gruppekontakten er personen som på vegne af din rejsegruppe ansøger om ESTA til jer alle. Hvis du for eksempel laver en gruppeansøgning med dig selv og dine børn, så skriver du blot dine egne informationer ind her.

Du udfylder Efternavn, Fornavn, E-mail og Fødselsdato (din egen). Du skal kun udfylde organisation, hvis du for eksempel er fra et rejsebureau, og udfylder på vegne af dine rejsedeltagere.

Hvordan vælger jeg enkelt ansøgning

Det kan anbefales at hver enkelt person der skal med til USA selv udfylder sin egen ESTA ansøgning. Årsagen er at man ikke sparer tid ved at lave en gruppe ansøgning. Du skal stadig udfylde præcis det samme for hver enkelt person. Som nævnt tidligere i indlægget kan vi kun anbefale at lave en gruppe ansøgning, hvis  du laver ansøgningen på vegne af for eksempel dine børn.

For at lave en enkeltansøgning, så vælger du blot “Enkeltansøgning” på forsiden.

Hvordan udfylder jeg min ansøgning på dansk

Hvis du foretrækker at udfylde din ansøgning på dansk, så skal du blot vælge dansk som sprog. Dette gør du oppe i højre hjørne. Her vælger du ‘Dansk’.