Skal jeg også ansøge om ESTA til mine børn?

Alle visumfrie rejsende til USA skal have ESTA, heriblandt mindreårige. Uanset om et barn rejser uakkompagneret eller sammen med sin familie, er det påkrævet at have en gyldig ESTA godkendelse. Du kan ansøge om ESTA ved at udfylde denne ansøgningsformular.

Kravet om ESTA gælder for alle rejsende

Kravet om ESTA gælder for alle der rejser visumfrit til USA fra et Visa Waiver-land, herunder Danmark. Dette gælder uanset om man er mindreårig, og uanset om man rejser alene eller sammen med sin familie. Også rejsende der blot mellemlander i USA skal bruge ESTA. Stort set alle danske rejsende som flyver til eller igennem en amerikansk lufthavn, og som ikke har enten et visum eller opholdstilladelse, skal med stor sandsynlighed bruge ESTA.

Kravet gælder uanset om barnet rejser alene eller sammen med sin familie

Selv hvis den mindreårige rejsendes forældre allerede har ESTA er det stadig lovpligtigt også at indhente en ESTA rejsegodkendelse til den mindreårige rejsende.

Alle rejsende skal bruge deres eget pas

Børn der skal til USA kan ikke nøjes med at være nævnt på deres forældres pas. Derimod skal alle rejsende rejse på deres eget pas.

Mindreårige rejsende skal bruge den normale ESTA ansøgningsformular

Uanset den rejsendes alder, og uanset rejseformålet, så er det den samme ansøgningsformular som alle ansøgere skal bruge for at ansøge. Du kan finde online ansøgningsformularen her.

Selv de yngste rejsende skal bruge ESTA

Selv de allermindste rejsende har behov for en ESTA godkendelse for at kunne rejse. Så selv hvis du rejser med en baby kan du potentielt skulle bruge ESTA. Såfremt dit barn endnu ikke har et pas anbefaler vi at du kontakter den amerikanske ambassade for at få et personligt svar.