Universal Studios Floridas bedste attraktioner

11-06-2019

Universal Studios Floridas bedste attraktioner

Hvad Skal Man Se I Orlando? Selvom Orlando, Floridas Disney World, får det meste af opmærksomheden, er der en anden forlystelsespark i byen, som er på samme niveau: Universal Studios Florida. Det er karakteriseret ved en række filmtema-forlystelser og attraktioner, og det giver en interaktiv oplevelse ulig nogen anden.

Er du interesseret i at besøge Universal Studios forlystelsespark? Undrer du dig over, hvad det har at tilbyde? Her er en gennemgang af de bedste attraktioner! 

 

Harry Potter and the Escape from Gringotts 

Universal Studios er fyldt med Harry Potter-tematiserede forlystelser. Men den bedste af dem alle er nok Harry Potter and the Escape from Gringotts. 

Med en indendørs rutsjebane gør det brug af 3D-visuelle effekter til at tage gæster på en medrivende tur med Harry, Ron og Hermione. Undervejs støder man på en hel samling af figurer, herunder den berygtede Voldemort. 

 

Højdepunktet i Universals magiske verden af Harry Potter-distriktet, som man absolut skal opleve

The Simpsons Ride 

The Simpsons Ride er et vidunder af en 3D forlystelse, som tager gæsterne på en skør og tegneserieagtig tur blandt de mange indbyggere i Springfield. Og den bedste del? Det gør den uden at man forlader rummet. 

Du vil sidde i en maskine, som er designet til at bevæge sig op, ned, tilbage, og frem. Maskinens små bevægelser kombineret med skærmens 3D-effekter gør, at du føler, at du er i en ægte rutsjebane, som giver dig et gys, som du aldrig har oplevet før. 

Hvad Skal Man Se I Orlando - Bart Simpson

ET Adventure 

En af de ældste eksisterende forlystelser i Universal Studios, ET Adventure, er en af de eneste forlystelser i parken, som ikke gør brug af en elektronisk skærm. I stedet for at gøre brug af mørke, belysning, mekaniske figurer og spændende lyd til at skabe en atmosfære, der sætter gæsterne ind i ETs verden. 

Denne forlystelse gør brug af metalskinner og cykel-formede biler, som tager gæster gennem hele oplevelsen. En fed forlystelse for folk i alle aldre. Det er en af de attraktioner, der aldrig går ud af mode. 

Hvad Skal Man Se I Orlando - ET adventure

Revenge of the Mummy 

Hvis du kan lide rutsjebaner, vil du elske Revenge of the Mummy. Baseret på Brendan Frasers Mummy film, tager det dig med på en indendørs tur gennem en lang række karakterer fra the Mummy. 

Forlystelsen går brug af visuelle effekter, som vil både skræmme og imponere dig. Hvis du er en teenager eller ældre, kan det meget vel ende med at blive din favorittur i parken. 

Hvad Skal Man Se I Orlando - Revenge of the Mummy

Men in Black Alien Attack 

Hvis du leder efter en ægte interaktiv tur i Universal Studios, skal du prøve Men in Black Alien Attack. Denne tur involverer at skyde med laser efter aliens, hvilket giver dig point under turen. 

I løbet af denne tur kører du i en lille jernbane bil blandt andre gæster. Den er temmelig langsom, men den er stadig rigtig underholdende. 

Hvad Skal Man Se I Orlando - Alien Attack

Interesseret i at tage til Universal Studios Florida?

Er du interesseret i at tage til Universal Studios Florida? Har du brug for hjælp til at rejse til USA? Hvis ja, så tag til vores hjemmeside for at lære mere om ESTA

 

 

Lær om ESTA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om opdatering af din ESTA status  |  Lær om VWP