De 5 mest populære country musikfestivaler i USA

30-05-2019

5 Mest Populære Amerikanske Country Musikfestivaler

Country musik har udviklet sig i de sidste mange år og har fået flere og flere tilhængere og popularitet på grund af dens udvikling til en mere ”poppet” musik. Teksterne påvirker normalt dine følelser, og selve melodierne er ofte ekstra catchy. Uanset om du er en gammel country musikelsker eller en ny fan, er det noget helt særligt at lytte til dine yndlingskunstnere live. Heldigvis kan fans som regel finde en sommerfestival, der vil opfylde denne oplevelse. Takket være forekomsten af country musik i USA, bør du ikke have noget problem med at finde en festival i dit område. Fra Arkansas til Wisconsin finder du de største country musikere. Men hvis du er en midwesterner, har du ramt jackpotten i forhold til country musik. Wisconsin har flere country musikfestivaler hvert år end noget andet sted i USA.

 

Country USA Music Festival

En af de største festivaler, Country USA Music Festival, findes i Oshkosh, WI.

 

Det varer i tre dage og byder på populære country stjerner, som Dierks Bentley, Brad Paisley, Trace Adkins, Alabama, og Scotty McCreery. Der er mulighed for at campere ved festivalen, og der er mange hoteller og moteller i området. Men da det er en meget populær festival, er det bedst at booke hotel / motel i god tid!

 

Summerfest

En anden populær musikfestival er Summerfest, som spiller hvert år i Milwaukee, WI på Summerfests grund. Selv om det er en festival for alle musikgenrer, kan du altid finde en populær country kunstner, som spiller på en af de store scener. Hvert år deltager 800-900.000 gæster i Summerfest. Du kan finde flere små country kunstnere på nogle af de mindre scener og populære country kunstnere på de store scener. Selv om der er standard billetpriser til Summerfest, er du nødt til at købe separate billetter til nogle af hovednavnene.

 

Country Thunder

Country Thunder er en meget populær festival, der afholdes hver sommer i flere stater. Fans kan deltage i en af Land Thunder festivalerne i Florida, Arizona eller Wisconsin. Denne festival løber fra midten af marts i Florida, til juli i Wisconsin. Country Thunder spiller i dage, og mange hovednavne inden for country musik spiller på en af de tre dage.

 

Country Jam USA

Country Jam USA er en anden country festival, der afholdes i juli i Eau Claire, WI. Country Jam USA er endnu en tre-dages festival, da byder på talenter, som Toby Keith, Keith Urban, og Jake Owen.

 

CMA Fest

Disse er alle store festivaler, hvis du ønsker at se country musiktalenter, men langt den største og mest populære country musikfestival er CMA Fest. Denne festival spiller i fire dage i byen for country musik, Nashville, TN. Hvis du ikke kan finde en af dine foretrukne country musikere på denne festival, så leder du ikke hårdt nok! Mere end 80 topnavne i musik, både individer og grupper, kan findes til denne populære festival. Nashville, hvor man finder mange af de bedste country festivaler, byder på den største forsamling af country musik, som du finder i USA.

Uanset hvor du bor i USA, er der en country musikfestival, som ikke er langt fra dig. For flerdages festivaler kan du forvente at betale alt fra $100 til $300, afhængigt af, hvor lang tid du ønsker at deltage, og om større kunstnere er inkluderet i den generelle pris. Hvis du er en ægte country musikfan, vil du ikke have noget problem med at finde festivaler at deltage i fra foråret gennem sommeren i hele USA.

 

 

Lær om ESTA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om opdatering af din ESTA status  |  Lær om VWP