ESTA Ansøgning for danske statsborgere

Dette websted indeholder oplysninger om amerikansk visum og Electronic System for Travel Authorization, som drives af et privat firma. Dette websted indeholder også links til et tredjeparts websted, som tilbyder hjælp til ESTA og indsendelsestjenester. Disse tjenester leveres af en privat virksomhed, som ikke er forbundet med eller tilknyttet den amerikanske regering, men som specialiserer sig inden for indsendelse af ansøgninger til Electronic System for Travel Authorization. Omkostningerne af denne proces er et ekspeditionsgebyr på US$ 74,00 ud over et gebyr på US$ 14,00, som opkræves af den amerikanske regering. De samlede omkostninger for en ESTA ansøgning er US$ 88,00.

Det er ikke et krav at ansøge gennem et tredjeparts websted. Du kan indsende din egen ESTA ansøgning direkte på den officielle hjemmeside for den amerikanske regering.

Følg disse nemme instruktioner for at ansøge om en amerikansk rejsetilladelse (ESTA):

Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os

Svarene på mange af de almindelige spørgsmål, som vores kunder stiller vedrørende Visa Wavier programmet og ESTA, kan findes på vores websteds relevante sider, i vores fortrolighedspolitik eller beslægtede dokumenter. Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os.

Vi har en stærk forpligtelse til at yde den bedste kundeservice, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål. Derudover er vi meget glade for at modtage din feedback og kommentarer vedrørende vores hjemmeside og vores tjenester.

 

Kontaktoplysninger

Contact Info

 

Om vores tjeneste

Tjenesten udbudt fra denne hjemmeside er oplysninger om amerikanske rejsertilladelser (ESTA) og links til tredjeparts websteder, der kan hjælpe dig med at ansøge. Denne hjemmeside behandler ikke ansøgninger eller yder juridisk bistand. Denne hjemmeside er ikke tilknyttet den amerikanske ambasade eller tredjeparts selskaber.

Du kan kontakte os via e-mail på webmaster@esta.dk