Kan jeg blive refunderet for min ESTA ansøgning hvis den bliver afvist?

Ja. Hvis du har ansøgt igennem denne side, så kan du i tilfælde af en afvist ESTA ansøgning få refunderet hele ansøgningsgebyret.

Fuld refusion i tilfælde af afvist ansøgning

I tilfælde af at din ESTA ansøgning er blevet afvist, er du uanset den bagvedlæggende årsag berettiget til en fuld refusion af ansøgningsgebyret. Du behøves ikke at bede om en refusion – samtidig med at vi underretter dig om svaret på din ansøgningen, påbegynder vi også refusionprocessen. Der kan dog gå op mellem 5 og 10 arbejdsdage, før at beløbet bliver krediteret til din konto. Det er ikke muligt at udbetale beløbet hurtigere, da denne tidsfrist er fastsat af kortnetværkene. Vi beder derfor alle afviste ansøgere om at vente

Det refunderede beløb kan afhænge af vekselkursen

Fordi at ESTA ansøgningsgebyret normalt er prissat i amerikanske dollar (USD), kan det forekomme at det hævede og det tilbagebetalte beløb askiller sig en smule fra hinanden, når det bliver vekslet til kroner.

En refusion fungerer i praksis således:

  1. Du bliver opkrævet ansøgningsgebyret i USD.
  2. Beløbet bliver omregnet til DKK ud fra den daglige kurs og trukket fra din konto.
  3. I tilfælde af din ansøgning bliver afvist påbegyndes refusionsprocessen.
  4. Beløbet bliver nu igen omregnet fra USD til DKK ud fra den daglige kurs.
  5. Beløbet bliver sendt til din konto. Der kan gå 5-10 arbejdsdage før beløbet bliver krediteret til din konto.

Politikken kan være anderledes hvis du har ansøgt om ESTA andetsteds

Såfremt du har ansøgt om din ESTA godkendelse igennem en anden side, kan vi ikke garantere hvordan deres politik er, og vi anbefaler at du tager kontakt til deres kundeservice for at bede om en evt. refusion.