Hvornår udløber min ESTA?

En ESTA er gyldigt i op til 2 år eller når dit pas udløber. Du kan rejse på dit ESTA så mange gange du vil i løbet af gyldighedsperioden. Du må dog maksimalt opholde dig i 90 dage af gangen i USA.

Sådan tjekker du om dit ESTA er udløbet

Dit pas er udløbet hvis du har fået et nyt pas, eller hvis det er mere end 2 år siden at du sidste har været i USA. Det anbefales at du ansøger om et nyt ESTA med det samme.

Hvis du har ændret navn, eller hvis dine informationer har ændret sig i mellem tiden, så skal du også ansøge om et nyt ESTA. Du kan ikke ændre oplysningerne på din ESTA ansøgning uden at ansøge om et nyt ESTA.

Er det mindre end 2 år siden at du sidst var i USA, og har du hverken skiftet pas eller navn, så er dit ESTA højeste sandsynligt stadig gyldigt. Hvis du er usikker på om dit ESTA er gyldigt, eller hvis du ikke kan finde det, så anbefales det at du ansøger om et nyt. Du kan nemlig ikke komme ind i USA på et ugyldigt ESTA, og dit flyselskab vil ikke lade dig checke in eller boarde hvis du ikke har et gyldigt og aktivt ESTA.

Disse oplysninger skal bruges for at se om du stadig har et gyldigt ESTA

Hvis du ønsker at tjekke op på om din ansøgning stadig er godkendt, så skal du  bruge følgende oplysninger:

  • Pasnummer
  • Fødselsdagsdato
  • Statsborgerskab
  • Dit pas udstedelsesdato som vist i passet
  • Dit pas udløbsdato som vist i passet

Vi anbefaler altid at du ansøger om et nyt ESTA hvis du er i tvivl. Du kan søge om et nyt ESTA på dette link.

Hvis du ønsker at se om din gamle ESTA stadig er aktivt(det er kun aktivt hvis det er mindre end 2 år siden at du sidst var i USA, og hvis du ikke har fået nyt pas i mellem tiden), så kan du tjekke det på følgende link.