Hvordan printer jeg min ESTA ud?

Når du skal rejse til USA med en ESTA godkendelse, kan det være en god ide at printe din ESTA ud på forhånd, så du har din ESTA godkendelse lige ved hånden.

Det er din godkendelsesmail som du skal printe ud

Når du ansøger om ESTA modtager du to email: En bekræftelsesmail, der blot bekræfter at vi har modtaget din ansøgning, og en godkendelsesmail med svaret på din ansøgning.
Det er godkendelsesmailen som indeholder din rejsegodkendelse og dit ansøgningsnummer, og det er dermed denne mail som vi anbefaler at du printer ud og medbringer på din rejse.

Hvordan printer jeg min ESTA godkendelse

Hvis du vil printe din godkendelse ud på din PC, så skal du blot tilgå din email klient på computeren, åbne godkendelsesmailen med dit ansøgningsnummer i, og trykke Ctrl og P på dit keyboard samtidig. Dernæst vælger du hvilken printer du vil bruge.
Hvis du skal printe emailen på din iPhone, så skal du klikke på pilen i bunden af skærmen, og dernæst vælge muligheden Print fra menuen. Herefter vælger du den printer du vil bruge.

Hvad hvis der er problemer med min printer?

Hvis du har problemer med at få din printer til at virke, kan det skyldes en af følgende årsager:

  1. Din printer eller dit styresystem skal bruge nye drivere. For at løse denne situation skal du tjekke printerens software (eller, alternativt, fabrikantens hjemmeside) eller Windows Update.
  2. Din printer kan være løbet tør for blæk. I så fald bliver du nød til at købe nye patroner, enten i et supermarked eller elektronikforhandler.
  3. Der kan være problemer med din router, som gør at du ikke kan få forbindelse til din printer. Her er den bedste løsning at tilkoble din printer med et LAN- eller USB-kabel.

Husk at det ikke er obligatorisk at printe din ESTA godkendelse ud

Hvis du har problemer med at printe din godkendelse ud, så husk på at det ikke er nødvendigt at printe din ESTA ansøgning ud. Du skal blot bruge dit pas, og så kan flyselskaberne og grænsemyndighederne derudfra verificere din ESTA status.