Hvordan opdaterer jeg min ESTA med nye oplysninger?

Det er ikke muligt at opdatere sin ESTA ansøgning efter den er blevet indsendt. Men hvorvidt du er nød til at genansøge kommer an på hvilke oplysninger der har ændret sig.

Ændringer i følgende oplysninger kræver en ny ansøgning

Det er ikke muligt at opdatere en eksisterende ESTA godkendelse med nye oplysninger. Hvis nogen af følgende oplysninger har ændret sig, er du nødsaget til at lave en ny ansøgning:

  • Hvis du får udstedt et nyt pas.
  • Hvis du skifter navn.
  • Hvis du skifter køn.
  • Hvis din nationalitet ændre sig.
  • Hvis dine svar på baggrundsspørgsmålene ændrer sig.

Det er vigtigt at dine oplysninger er korrekte

Det er vigtigt at de oplysninger som står på dit pas stemmer nøjagtigt overens med dem i din ESTA godkendelse. Hvis ikke kan du risikere at du bliver nægtet boarding eller afvist når du ankommer til USA.

Du skal altid genansøge om ESTA når du får nyt pas

Selv hvis du alle dine personlige oplysninger (køn, navn, nationalitet, osv.) forbliver de samme, så skal du stadig altid ansøge om ESTA på ny når du får udstedt et nyt pas. Dette skyldes at din ESTA godkendelse er tilknyttet dit pasnummer i systemet. Det vil sige at systemet bruger dit pasnummer til at tjekke din ESTA status. Hvis dit pasnummer har ændret sig, og du ikke har ansøgt om en ny godkendelse, så kommer der ikke nogen ESTA godkendelse frem.

Hvis du har lavet i din ansøgning skal du også ansøge igen

Hvis du har lavet en fejl når du har udfyldt dine pasoplysnigner, som f.eks. udstedelsesdatoen eller udløbsdatoen, så skal du også lave en ny ansøgning.