Hvordan ændre jeg adresse på mit ESTA?

Hvis du ønsker at opdatere sektionen med din adresse i USA (f.eks. hvis dine rejseplaner har ændret sig), kan dette gøres ved at tage kontakt til kundeservice og forklare dem situationen.

Du kan altid ændre din adresse i USA

Det er til hver en tid muligt at opdatere din ESTA godkendelse med din adresse i USA. Dette kan du gøre ved at skrive til kundeservice og bede dem opdatere din rejsegodkendelse. Du bliver dog nød til at angive dit ansøgningsnummer og pasdetaljer for at det er muligt at ændre i din ESTA godkendelse.

Du kan ikke ændre din bopæl i dit hjemland

Hvis du derimod har ændret bopæl i dit hjemland er det derimod ikke muligt at opdatere din ESTA godkendelse. Såfremt dine pasoplysninger fortsat er uændrede (dvs. du f.eks. ikke har ændret nationalitet), burde du fortsat kunne bruge din eksisterende ESTA godkendelse. Hvis du fortsat er i tvivl anbefaler vi dog at du kontakter enten kundeservice eller den amerikanske ambassade.

Hvilke informationer skal jeg angive omkring min adresse i USA?

Når du angiver din adresse i USA skal du angive følgende oplysninger:

  • Kontaktpunkt i USA – Navnet på f.eks. det hotel du skal bo i, eller navnet på din vært hvis du bor i en Airbnb eller hos familie eller venner.
  • Delstat – Her skal du angive hvilken delstat du kommer til at bo i, såsom f.eks. ‘Texas’.
  • By – Hvilken by kommer du til at bo i (f.eks. ‘New York’).
  • Gade – Hvilken gade kommer du til at bo på (f.eks. ‘Fifth Avenue’).
  • Telefonnummer – Her kan du f.eks. angive nummeret til dit hotel.

Hvis du ikke ved hvor du kommer til at bo, eller du ikke har nogen fast adresse mens du er i USA, kan du blot skrive ‘UNKNOWN’ i tekstfelterne og ‘0000’ i telefonnummer-feltet.