Hvor mange gange kan jeg ansøge om et ESTA?

Du kan bruge den samme ESTA godkendelse til flere rejser i løbet af den 2 år lange gyldighedsperiode. Det er altså ikke nødvendigt at ansøge om et nyt ESTA hver gang du skal til USA.

En ESTA godkendelse gælder normalt i 2 år

Normalt gælder en ESTA godkendelse i 2 år ad gangen. I den periode kan du rejse til USA så ofte som du vil, dog må hver rejse kun vare op til 90 dage. Hvis dit pas udløber før de 2 år er omme udløber din ESTA godkendelse dog automatisk samtidig.

Hvis dine pasoplysninger ændrer sig skal du ansøge om en ny ESTA godkendelse

Hvis nogen af oplysningerne på dit pas ændrer sig, skal du med det samme ansøge om en ny ESTA godkendelse. Du kan ikke rejse til USA, hvis oplysningerne i dit pas og din ESTA godkendelse er i uoverensstemmelse.

Du kan når som helst ansøge om en ny ESTA godkendelse

Du kan til hver en tid ansøge om en ny ESTA godkendelse. Hvis du f.eks. skal til USA og din ESTA snart udløber, så kan du sagtens ansøge om en ESTA godkendelse selvom din eksisterende ESTA godkendelse stadig er gyldig.
Når du får udstedt en ny ESTA godkendelse, bliver den gamle godkendelse automatisk overskredet, således at der kun er en godkendelse der er i effekt på en gang.

Du kan rejse et ubegrænset antal gange med en ESTA godkendelse

Der er ikke nogen grænse for hvor mange gange du kan rejse ind og ud af USA med en ESTA godkendelse. Du behøves altså ikke at ansøge om en ny ESTA godkendelse tíl hver indrejse. Du skal blot ansøge om en ny ESTA hver andet år når din godkendelse udløber.