Hvor lang tid tager en ESTA ansøgning?

Det er både nemt og hurtigt at ansøge om ESTA. Du indsender din ansøgning ved at udfylde denne online ansøgningsformular. Det tager i gennemsnit 23 minutter at gennemføre en ansøgning.

Hvor lang tid tager ESTA at få?

For de fleste rejsendes vedkommende er det både nemt og hurtigt at ansøge om en ESTA rejsegodkendelse. Man skal blot udfylde denne ansøgningsformular, hvor man skal angive sine personoplysninger, rejsedetaljer og besvare nogle baggrundsspørgsmål. Herefter betaler og indsender man sin ansøgning til behandling. Det tager i gennemsnit 23 minutter for en rejsende at indsende en ESTA ansøgning.

Hvor lang tid tager det at få ESTA godkendt?

Efter du har indsendt din ESTA ansøgnign til behandling går der typisk mellem en og tre dage før du får svar på din ansøgning. De fleste rejsende modtager deres rejsegodkendelse allerede den samme dag som de ansøger.
Visse ansøgninger kræver dog ekstra behandlingstid, hvorfor der kan gå op til tre dage før man får et svar, og i visse tilfælde er der behov for yderligere dokumentation før ens ansøgning kan blive færdigbehandlet.
Det er af denne grund altid en god ide at ansøge et par uger i forvejen, således at det ikke bliver et problem hvis ens ansøgning trækker ud.

Hvor lang tid tager det at udfylde ESTA ansøgningen (formularen)?

Selve ansøgningsformularen er designet til at være simpel og gennemskuelig for alle rejsende, det tager i gennemsnit 23 minutter at udfylde formularen. Efter at din ansøgning er blevet godkendt modtager du en email med svar på din ansøgning. Det er derfor vigtigt at du angiver din emailadresse korrekt, da du ellers ikke kan se om din ansøgning er blevet godkendt eller ej.

Din ESTA rejsegodkendelse udstedes elektronisk

Når din ESTA ansøgning er blevet godkendt bliver din rejsegodkendelse automatisk tilføjet til ESTA databasen. Det vil sige at du ikke behøves noget dokument for at bevise din ESTA status. Du skal blot medbringe dit pas, og så kan flyselvskaber og grænsemyndighederne automatisk tjekke din ESTA status derudfra.
Det er dermed nemt og ligetil både at ansøge om og rejse med ESTA. Det tager for de flestes vedkommende under en halv times tid at ansøge, hvorefter resten af processen foregår automatisk. ESTA er derfor milevidt den nemmeste løsning når man skal rejse til USA.