Hvor gammel skal jeg være før at jeg skal have en ESTA rejsegodkendelse?

Alle visumfrie rejsende til USA fra Visa Waiver-landene skal bruge ESTA, herunder også mindreårige rejsende.

Hvad hvis ens børn rejser i følgeskab af deres familie

Hvorvidt den mindreårige rejsende rejser alene eller i følgeskab af deres familie, har ikke nogen indvirkning på hvorvidt vedkommende skal bruge ESTA. Basalt set skal alle rejsende fra Danmark bruge ESTA når de rejser til USA, såfremt de altså ikke allerede enten har et visum eller opholdstilladelse.

Hvad hvis mine børn endnu ikke har et pas?

Det er ikke muligt at rejse til USA hvis man ikke har et pas. Dette gælder også for mindreårige rejsende.

Hvorfor skal børn også bruge ESTA?

ESTA er ikke blot indført af anti-terror grunde, men også for at forebygge potentielle sundhedsfarer samt diverse andre risici. Af denne grund skal alle rejsende bruge en ESTA godkendelse for at kunne rejse til USA.

Hvad sker der hvis ens børn ikke har ESTA inden afrejse?

Rejsende der ikke har ESTA vil enten blive nægtet check-in på deres afrejse, eller blive nægtet ombord på deres fly. Det er derfor vigtigt at ansøge om ESTA til alle rejsende i god tid, således at ens rejsegruppe ikke bliver adskilt i lufthavnen.

Det er nemt og hurtigt at ansøge om ESTA

Det er både nemt og hurtigt at ansøge om en ESTA godkendelse til alle rejsende, og hele processen foregår udelukkende online, så der er dermed ingen grund til ikke at ansøge om ESTA til alle rejsende i ens familie.

Husk også ESTA til mellemlanding

Du skal også bruge ESTA til dine børn selv hvis man blot mellemlander i en amerikansk lufthavn. Dette gælder også for korte flyforbindelser, hvor man slet ikke forlader lufthavnen.