Hvad koster ESTA for rejsende fra Danmark (pris i danske kroner)?

Når man som dansk rejsende ansøger om ESTA, kan det være svært at vide nøjagtigt hvor meget det koster at ansøge. Dette skyldes at ansøgningsgebyret opkræves i amerikanske dollar. Dermed varierer den nøjagtige pris i danske kroner fra dag til dag pga. udsving i valutakursen.

ESTA koster 14 USD ved ansøgning direkte igennem den amerikansk regering.

Prisen over de seneste fem år

Når du ansøger om ESTA igennem ansøgningsformularen på denne side, så koster en ansøgning 89 amerikanske dollar. Årsagen er at vi tager et gebyr på 75 USD for at lave en gennemgribende gennemgang af din ansøgning, og indsende den på dine vegne. Lige nu er prisen i danske kroner dermed omkring 555 kroner. Over de seneste fem har prisen ligget mellem 535 og 625 kroner.

Prisen afhænger i høj grad af valutakursen

Prisen i danske kroner kan dermed variere en del fra år til år og sågar fra måned til måned pga. ændringer i valutakursen. Af denne grund har en ESTA ansøgning ikke nogen fast pris i danske kroner, da valutakursen ændrer sig for ofte.

Hvad indgår i prisen?

Denne pris inkluderer en række forskellige gebyrer og services:

  • Konsulære ydelser – for hver godkendt ESTA ansøgning opkræver den amerikanske regering to gebyrer – et behandlingsgebyr or et autorisationsgebyr.
  • Serviceydelser – prisen inkluderer også vores grundige gennemgang og indsendelse af din ansøgning, således at du sikrer dig at din ansøgning er korrekt udfyldt.
  • Refusionsgaranti – hvis din ansøgning imod forventning bliver afvist, er du sikret en fuld refusion af dit ansøgningsgebyr når du ansøger på denne side.
  • Betalingsgebyrer – prisen er også inklusiv alle betalingsgebyrer.

Tjek valutakursen inden du ansøger

Pga. de store udsving i valutakursen anbefaler vi at alle ansøgere først tjekker valutakursen. Du kan tjekke valutakursen igennem de fleste søgemaskiner. Selvom at beløbet opkræves i amerikanske dollar, så kommer beløbet til at stå i danske kroner på dit kontoudtog.