Hvad hedder den officielle ESTA hjemmeside?

Når du skal ansøge om ESTA har du forskellige valgmuligheder. Du kan enten ansøge igennem den officielle side, et rejsebureau, eller et online visumbureau.

Den officielle side

Du kan ansøge om din ESTA rejsegodkendelse igennem den officielle hjemmeside. Når du ansøger igennem den officielle hjemmeside er det billigere end hvis du gør det igennem en tredjepart, med der er også en række ulemper. Når du ansøger igennem en tredjepart bliver din ansøgning tjekket for fejl inden den bliver sendt ind. Ligeledes kan du få professionel hjælp til at udfylde din ansøgning. Og hvis din ansøgning imod forventning bliver afvist, så kan du hos mange udbydere få ansøgningsgebyret returneret.
Hvis du alligevel ønsker at ansøge igennem den officielle side, så kan du finde den ved at indtaste følgende webadresse i din internetbrowser: esta.cbp.dhs.gov.

Rejsebureauer

Såfremt du ønsker at ansøge om din ESTA godkendelse i et fysisk kontor, så kan du vælge at ansøge om ESTA igennem et rejsebureau. Dette er typisk den dyreste løsning, og du kan ikke altid være sikker på at få en refusion hvis din ansøgning bliver afvist, men får ældrelige rejsende som ikke er forvante med at ansøge online, kan dette være en nemmere løsning.

Online visumbureauer

Ved at ansøge igennem et online visumbureau får du en række fordele. Først og fremmest får du din ansøgning gennemtjekket for diverse fejl inden den bliver indsendt. Derudover får du også adgang til kundeservice fra visumeksperter, der kan hjælpe dig med at udfylde din ansøgningsformular. Og hvis din ansøgning bliver afvist kan du typisk få ansøgningsgebyret refunderet.
Af disse grunde koster det typisk mere at ansøge igennem et visumbureau end igennem den officielle side. Hvis du ønsker at ansøge igennem vores service kan du benytte denne her ansøgningsformular.