ESTA Ansøgning for danske statsborgere

Dette websted indeholder oplysninger om amerikansk visum og Electronic System for Travel Authorization, som drives af et privat firma. Dette websted indeholder også links til et tredjeparts websted, som tilbyder hjælp til ESTA og indsendelsestjenester. Disse tjenester leveres af en privat virksomhed, som ikke er forbundet med eller tilknyttet den amerikanske regering, men som specialiserer sig inden for indsendelse af ansøgninger til Electronic System for Travel Authorization. Omkostningerne af denne proces er et ekspeditionsgebyr på US$ 74,00 ud over et gebyr på US$ 14,00, som opkræves af den amerikanske regering. De samlede omkostninger for en ESTA ansøgning er US$ 88,00.

Det er ikke et krav at ansøge gennem et tredjeparts websted. Du kan indsende din egen ESTA ansøgning direkte på den officielle hjemmeside for den amerikanske regering.

Følg disse nemme instruktioner for at ansøge om en amerikansk rejsetilladelse (ESTA):

Forny dit ESTA visum, hvis du er dansk statsborger

En ESTA eller rejsetilladelse er normalt gyldig i 2 år. Inden for denne periode kan du besøge USA flere gange gennem Visa Waiver programmet. Der er dog en række scenarier, som kræver at du fornyer eller ansøger om en ny rejsetilladelse. Eksempler omfatter en ændring i dit navn, køn, statsborgerskab, eller hvis du anskaffer dig et nyt pas. Når du fornyer din ESTA og får en ny rejsetilladelse, bliver den eksisterende forældet og ugyldig. Du kan kun have én gyldig rejsetilladelse på ethvert givet tidspunkt, som er knyttet til dit pas. Hver rejsende skal have sin egen gyldige rejsetilladelse, herunder børn og babyer.

Under hvilke omstændigheder er jeg nødt til at forny min ESTA?

Hvis nogen af følgende betingelser gælder, skal du ansøge om en ny ESTA:

  • Du ændrer dit juridiske navn
  • Du ændrer dit statsborgerskab
  • Du skifter køn
  • Du får et nyt pas
  • Dit svar til et af Ja/Nej spørgsmålene i ESTA ansøgningen har ændret sig
  • Dit eksisterende ESTA visum er udløbet (hvilket sker automatisk, når den gamle rejsetilladelse udløber)
Forny ESTA