ESTA Ansøgning for danske statsborgere

Dette websted indeholder oplysninger om amerikansk visum og Electronic System for Travel Authorization, som drives af et privat firma. Dette websted indeholder også links til et tredjeparts websted, som tilbyder hjælp til ESTA og indsendelsestjenester. Disse tjenester leveres af en privat virksomhed, som ikke er forbundet med eller tilknyttet den amerikanske regering, men som specialiserer sig inden for indsendelse af ansøgninger til Electronic System for Travel Authorization. Omkostningerne af denne proces er et ekspeditionsgebyr på US$ 74,00 ud over et gebyr på US$ 14,00, som opkræves af den amerikanske regering. De samlede omkostninger for en ESTA ansøgning er US$ 88,00.

Det er ikke et krav at ansøge gennem et tredjeparts websted. Du kan indsende din egen ESTA ansøgning direkte på den officielle hjemmeside for den amerikanske regering.

Følg disse nemme instruktioner for at ansøge om en amerikansk rejsetilladelse (ESTA):

Opdatering af ESTA oplysninger for danske statsborgere

Hvis du allerede har fået udstedt en rejsetilladelse (ESTA), kan du opdatere visse adresseoplysninger, som er relateret til dit næste besøg i USA. Din ESTA skal opdateres, før du checker ind for at sikre, at din seneste rejseplan er registreret. Du kan opdatere en ESTA flere gange til flere ture uden at skulle ansøge om en ny rejsetilladelse. Dog kan oplysninger i forbindelse med dine pasoplysninger ikke opdateres. Hvis du f.eks. har fået udstedt et nyt pas, skal du ansøge om en ny rejsetilladelse. Kun den seneste udstedte ESTA ansøgning er gyldig. Ældre ansøgninger annulleres automatisk, når den nye bliver udstedt.

Følgende oplysninger kan opdateres på eksisterende rejsetilladelser (ESTA):

  • Bopæl i USA
  • Den brugte e-mail, når du ansøger

En ændring af følgende kræver en ny rejsetilladelse:

  • Ændring af pasoplysninger (køn, navn, statsborgerskab, osv.)
  • En ændring af de obligatoriske spørgsmål i den tidligere ansøgning

For rejsende, som kun skal i transit gennem USA, bør en opdatering til ESTA ansøgning foretages før check-in. Det anbefales, at du udskriver din aktuelle rejsetilladelse og tager den med under dit besøg til USA.

Spørgsmål vedrørende opdatering eller udstedelse af en ny ESTA kan leveres af en tredjepart ESTA udbyder.

ESTA Opdatering