ESTA ansøgning på dansk

Du kan som dansk rejsende sagtens ansøge om en ESTA rejsegodkendelse på dansk. Du kan finde en dansksproget version af ESTA ansøgningsformularen her.

Man kan ansøge igennem en oversat ansøgningsformular

Det er nu muligt at ansøge om ESTA igennem en ansøgningsformular oversat til dansk. Alle trin i ansøgningsformularen er professionelt oversat til dansk, og alle felterne er tilpasset danske rejsende.

Du modtager svaret på din ESTA ansøgning på dansk

Når du ansøger igennem den dansksprogede ansøgningsformular får du også svar på din ansøgning på dansk. Det gør det især nemmere for rejsende hvis ansøgning kræver ekstra behandling for at blive færdigbehandlet. Så i tilfælde af det bliver nødvendigt med yderligere informationer modtager du altså en email på dansk der enkelt og klart forklarer hvilke ekstra oplysninger der er behov for, og hvorfor de er nødvendige.

Du kan også få kundeservice på dansk

Hvis du som ansøgende har andre spørgsmål vedrørende ansøgningsprocessen kan du også få hjælp på dansk. Når du ansøger gennem den dansksprogede side bliver dine spørgsmål automatisk besvaret på dansk. På den måde undgåes det at der forekommer potentielle misforståelser på grund af sprogbarrierer.

Alle vejledninger og nyhedsindslag tilbydes også på dansk

Du kan ligeledes finde en lang række vejledninger og nyhedsartikler oversat til dansk. Så hvis du som dansk rejsende gerne vil finde information om hvordan du f.eks. udfylder din ansøgnings, hvornår det er bedst at ansøge eller hvorvidt ESTA programmet er blevet påvirket af coronavirus-situationen, så kan du finde alle disse artikler her på siden, allesammen oversat til dansk. Der er tilsammen over 50 informationsartikler om ESTA tilgængelig her på siden, og der tilføjes hele tiden flere.

Betaling med Visa/Dankort

Danske rejsende kan også sagtens betale for deres ESTA ansøgning med deres danske betalingskort, såsom dansk udstedte MasterCard og Visa/Dankort.