Direkte fly til USA fra København

I denne guide gennemgår vi alle tilgængelige direkte flyruter til USA fra København. Fordelen ved at flyve direkte til USA er at du sparer 4-5 timer i flyvetid.

Københavns lufthavn har direkte fly til følgende amerikanske byer:

  • Boston (BOS) (Med SAS fra August måned)
  • New York (EWR) (Med SAS) – Flyver alle ugens dage
  • Washington (IAD) (Med SAS) – Flyver alle ugens dage
  • Chicago (ORD) (Med SAS) – Flyver alle ugens dage
  • San Francisco (SFO) (Med SAS) – Flyver alle ugens dage
  • Los Angeles (LAX) (med SAS) – Flyver alle ugens dage
  • Miami (MIA) (Med SAS fra Oktober til April måned) – Flyver alle ugens dage pånær lørdage

På nuværende tidspunkt er det kun SAS der tilbyder direkte fly til USA fra Københavns lufthavn.

Du kan kun flyve direkte til USA fra Københavns lufthavn. Der er ingen ruter fra for eksempel Aalborg eller Billund.

Du booker dit fly via SAS hjemmeside.

Direkte fly fra København til USA med SAS

På nuværende tidspunkt er det kun SAS der tilbyder direkte fly fra København til USA. Før i tiden tilbød Norwegian også direkte fly til USA, dog satte Covid-19 en stopper for det. Det er derfor nu kun SAS der flyver direkte til USA. Dette kan have en negativ konsekvens for rejsende, da SAS og Norwegian nu ikke er i direkte konkurrence.

Direkte fly fra København til New York

Da vi tjekkede prisen for et direkte fly fra København til New York lå prisen for en direkte returrejse billet med SAS på cirka 3.600 DKK med en rejsetid på cirka 8 timer hver vej. Alternativt kan man rejse via Reykjavik i Island og få en flybillet til cirka 2.000 DKK. Besparelsen på 1.600 DKK vil koste dig en ekstra rejsetid på cirka 3 timer hver vej.

Sådan tjekkede vi priserne på flybilletterne

Alle priserne herover er blevet tjekket igennem Momondo. Til reference er priserne hevet ned ved at bruge perioden 9. september 2021 til 16. september 2021.

For at opnå realistiske og billige priser, så anbefales det altid at man bestiller sine flybilletter i hvert fald 1 måned før afrejse. Momondo har lavet en guide til hvordan du finder de billigste flybilletter. Guiden hedder Travel Smart, og vi anbefaler at du bruger den, til at finde ud af hvornår du smartest bør booke dine flybilletter.

Husk dit ESTA inden check-in

Til sidste vil vi huske dig på, at det er vigtigt at du får godkendt dit ESTA før du tager til lufthavnen. Hvis du ikke har et gyldigt og godkendt ESTA, så vil du ikke få lov at checkin, og du vil heller ikke få lov at boarde.