ESTA Ansøgning for danske statsborgere

Dette websted indeholder oplysninger om amerikansk visum og Electronic System for Travel Authorization, som drives af et privat firma. Dette websted indeholder også links til et tredjeparts websted, som tilbyder hjælp til ESTA og indsendelsestjenester. Disse tjenester leveres af en privat virksomhed, som ikke er forbundet med eller tilknyttet den amerikanske regering, men som specialiserer sig inden for indsendelse af ansøgninger til Electronic System for Travel Authorization. Omkostningerne af denne proces er et ekspeditionsgebyr på US$ 74,00 ud over et gebyr på US$ 14,00, som opkræves af den amerikanske regering. De samlede omkostninger for en ESTA ansøgning er US$ 88,00.

Det er ikke et krav at ansøge gennem et tredjeparts websted. Du kan indsende din egen ESTA ansøgning direkte på den officielle hjemmeside for den amerikanske regering.

Følg disse nemme instruktioner for at ansøge om en amerikansk rejsetilladelse (ESTA):

Sådan kontrollerer du din ESTA status, hvis du er en dansk statsborger

Hvis du allerede har ansøgt om en rejsetilladelse (ESTA visum) som en del af dit tidligere besøg til USA, kan du muligvis bruge den samme tilladelse igen. De fleste rejsetilladelser er gyldige i 2 år, og kan bruges til flere besøg i løbet af denne tidsramme. Hvis du ikke kender din nuværende rejsetilladelse/ESTA status, kan du bruge en professionel tredjeparts tjenesteudbyder til at hjælpe dig med at gennemgå din eksisterende rejsetilladelse. Klik på den grønne knap og udfyld verifikationsformularen.

Vi har brug for følgende oplysninger for at kontrollere din ESTA visum status:

  • Efternavn (som det står skrevet i dit pas)
  • Fornavn (som det står skrevet i dit pas)
  • Fødselsdato
  • Landet som du er statsborger i
  • Landet som har udstedt dit pas
  • Pasnummer
  • E-mail-adresse

Hvis du allerede har købt flybilletter til din kommende rejse, kan du også udfylde sektionen "Din adresse i USA".

Med alle de ovennævnte oplysninger, vil du modtage en opdatering om din ESTA status og gyldighed.

Kontroller ESTA